CardioBoxing

CardioBoxing Kids

Wat is CardioBoxing Kids?

Tijdens de lessen van CardioBoxing Kids maken kinderen spelenderwijs kennis met bokstechnieken. Daarnaast werken we aan algemene competenties, zoals discipline, coördinatie en conditie.

De focus ligt op de sociale omgang van de kinderen in de les, waarbij het zelfvertrouwen van de kinderen centraal staat. In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij ons niet om fysiek contact.

Zo mogen de kinderen niet sparren in onze lessen. Wij staan voor Fun, Conditie, Techniek, Afvallen en Kracht.

Voor wie is CardioBoxing Kids?

Sport bij CardioBoxing Kids is voor zowel jongens als meisjes. Voor kinderen die veel ervaring hebben met (vecht)sporten, of nog weinig. Door de combinatie van sport en spel zijn de lessen toegankelijk voor alle kinderen… met de nodige uitdaging natuurlijk!

De enige harde eis is dat de kinderen minimaal 7 en maximaal 13 jaar zijn. Vanaf 14 jaar zijn de kinderen welkom in onze reguliere CardioBoxing lessen.

Wat heb ik nodig voor CardioBoxing Kids?

De kinderen hebben enkel een paar bokshandschoenen nodig! Heeft uw kind geen bokshandschoenen? Dan hebben wij deze te leen! Verder zijn comfortabele sportkleding en stevige schoenen belangrijk.

Neem verder ook altijd een handdoek en een fles water mee.

Proefles CardioBoxing Kids?

Ben je nieuwsgierig naar wat CardioBoxing Kids jou te bieden heeft? Kom dan snel langs voor een proefles! Deze is gratis en geheel vrijblijvend.

En vind je het spannend om alleen te komen CardioBoxen? Neem dan gerust een sportmaatje mee!